Schoonmaak vacatures Heerhugowaard

Op Zoek naar een leuke schoonmaak baan in Heerhugowaard? Heb je passie voor schoonmaken en ben op zoek bent naar een uitdagende baan in Heerhugowaard, Noord-Holland, dan ben je hier op de juiste plek.

Onze vacatures in Heerhugowaard bieden je de kans om deel uit te maken van een dynamisch team. We zijn op zoek naar mensen die klaar zijn om hun handen uit de mouwen te steken en te werken in de levendige omgeving van Heerhugowaard. Als schoonmaak medewerker speel je een cruciale rol in het onderhouden van de netheid en hygiëne van onze diverse faciliteiten.

Met het solliciteren op de vacature van schoonmaak medewerker, open je de deuren naar mogelijkheden voor de lange termijn. We bieden je namelijk niet alleen een job aan, maar ook uitzicht op vast werk voor meerdere uren in de week.

 

Welkom namens je nieuwe collegas
Waardering

We geloven in het waarderen en behouden van onze medewerkers, en bieden daarom stabiele mogelijkheden voor de lange termijn.

Bij het zoeken van vacatures, let op de verschillende schoonmaak vacatures in Heerhugowaard die we beschikbaar hebben. Er zijn mogelijkheden in verschillende sectoren, van kantoren tot scholen en zorginstellingen. Dus of je nu ervaring hebt of net begint in het vakgebied van schoonmaken in Heerhugowaard, we hebben mogelijkheden voor iedereen.

Klaar om te solliciteren op de vacature en je carrière naar een hoger niveau te tillen? Neem de tijd om onze beschikbare schoonmaak vacatures te bekijken. Maak deel uit van ons team en draag bij aan een schonere en veiligere omgeving in Heerhugowaard. We kijken uit naar je sollicitatie!

Doe de test!

Ben ik geschikt als schoonmaker?

Doe de test en kijk of jij geschikt ben als schoonmaker.

Ben je op zoek naar een nieuwe baan?

Wat gebeurt er als ik een baan krijg bij AlcmariA?

 • Solliciteer makkelijk binnen 1 minuut.
 • We nodigen je uit op kantoor of op locatie.
 • Samen een goede werkplek zoeken en werktijden.
 • Je wordt ingewerkt door ervaren collega.
 • Schoonmaakdiploma halen.

  Lees meer...
 • Dankbaar + salaris!

  Solliciteer
  in 1 minuut
Alle rechten voorbehouden. AlcmariA 2024
Scroll naar boven