Schoonmaakbedrijf Beverwijk

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Beverwijk? Dan bent u aan het juiste adres bij schoonmaakbedrijf AlcmariA. De zorgvuldige reiniging van zorginstellingen, scholen en bedrijfspanden is ons vakwerk. Onze medewerkers zijn beschikbaar voor regelmatig schoonmaakonderhoud van uw kantoor, zorginstelling, school of bedrijfspand.

Wij leveren kwaliteit en gebruiken de nieuwste middelen en materialen voor het reinigen van werkruimtes en gemeenschappelijke ruimtes zoals gangen, trapportalen, toiletruimtes en entrees. AlcmariA kenmerkt zich als schoonmaakbedrijf in Beverwijk door een continue hoge standaard op het gebied van kwaliteit en service.

Neem contact op met AlcmariA.

Familiebedrijf

Mensgericht ondernemen, klantgericht werken en altijd een persoonlijke benadering zijn kernwaarden van AlcmariA. We gaan samenwerkingsverbanden aan voor de langere termijn. Onze klanten zijn ons erkentelijk voor de kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid van ons schoonmaakbedrijf. In 2013 was AlcmariA het eerste bedrijf in Alkmaar dat het OSB-Keurmerk van de overkoepelende organisatie in de branche interieurreiniging van gebouwen (Schoonmakend Nederland) mocht voeren.

AlcmariA is een echt familiebedrijf en lang actief in de branche. Vincent en José Schouten vormen de directie en ook Ruben, de man van José, werkt bij het bedrijf. Het familiegevoel werkt in heel AlcmariA door en wordt gedeeld door onze ervaren en deskundige schoonmakers. AlcmariA staat voor:

 • Toonaangevend schoonmaakwerk sinds 1988
 • Betrokken voorloper innovatief & milieubewust schoonmaken
 • Onderhoud en schoonmaak in heel Beverwijk, Wijk aan Zee en omstreken
 • Snelle reactietijd met betrokken medewerkers
directie AlcmariA

Schoonmaakwerkzaamheden uitbesteden aan professionals

Als u de schoonmaak in Beverwijk wil uitbesteden aan een kwalitatief hoogstaand schoonmaakbedrijf, dan is AlcmariA uit Alkmaar de geschikte partner. Wij zijn gespecialiseerd in reguliere interieurreiniging van gebouwen. AlcmariA biedt naast schoonmaakonderhoud verschillende specialistische schoonmaakdiensten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor tapijtreiniging, glasbewassing, vloeronderhoud en sanitair. Alle schoonmaakprojecten voeren wij op een efficiënte en betaalbare manier uit met vaste teams op bestaande en nieuwe projecten. Voor een professioneel schoonmaakbedrijf schakelt u AlcmariA in! Wij zijn actief in heel Beverwijk en Wijk aan Zee, onze schoonmaakteams werken verder o.a. in Alkmaar, Purmerend, Heerhugowaard, Zaandam en andere plaatsen. Dankzij ons kunt u efficiënt werken in een schoon gebouw. Vertrouw gerust uw schoonmaakopdrachten aan ons toe!

Reguliere schoonmaak

Onder reguliere schoonmaak verstaan we alle dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Stofzuigen, dweilen, het schoonmaken van sanitaire ruimtes en keukens. Het stofvrij maken van meubilair en werkplekken, de standaard schoonmaakwerkzaamheden voor een gemiddeld bedrijf. Maar professioneel schoonmaken is ook maatwerk. Het ene bedrijf is het andere niet. Een winkel of kantoor schoonmaak vraagt om een andere aanpak dan een productiebedrijf. Het uitgangspunt van ons werk is daarom altijd maatwerk. We gaan eerst met u om tafel om te kijken waar uw behoeftes, wensen en eisen liggen.

AlcmariA verzorgt ook graag andere facilitaire werkzaamheden voor uw bedrijf. We houden ons naast schoonmaak onder andere bezig met glasbewassing en gevel reiniging, specialistisch reinigen van vloeren en tapijtreiniging. Wij leveren daarnaast verschillende schoonmaakmiddelen en –materialen uit het assortiment van Kimberly Clark, Torq en Comtesse. Beide merken voeren het ECO-label. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek.

 • Toonaangevend schoonmaakwerk
  sinds 1988.
 • Betrokken voorloper innovatief & mileu-
  bewust schoonmaken.
 • Onderhoud en schoonmaak in
  heel Noord-Holland.
 • Snelle reactietijd
  met betrokken
  medewerkers.

Vloeronderhoud

Ieder type vloer vraagt om een andere aanpak voor vloerreiniging en vloeronderhoud. AlcmariA schoonmaakbedrijf in Alkmaar heeft de specialistische kennis en ervaring met het periodiek extra reinigen van diverse soorten vloeren in huis.

 • Linoleum vloeren onderhouden wij door middel van strippen van de waslagen of het reinigen met moderne schoonmaakmachines. Na vakkundige reiniging wordt de vloer voorzien van diverse beschermende waslagen voor optimaal behoud van de linoleum vloer.
 • Voor een stenen vloer is naast de dagelijkse reiniging ook een specialistische reiniging nodig om de vloer in topconditie te houden. AlcmariA kan de stenen vloer in uw bedrijfspand met passend vloeronderhoud in perfecte conditie brengen én houden.
 • Met onze tapijtreiniging verwijderen we vlekken, inloopvuil en andere verontreinigingen van uw tapijt zonder daarbij uw tapijt te beschadigen. De droogtijd bij onze gebruikte techniek van reiniging is kort. Tapijtreiniging is ook een vak apart!

Glasbewassing

AlcmariA schoonmaakbedrijf gebruikt telescoopbewassing voor het schoonmaken van ramen aan de buitenkant van o.a. kantoorgebouwen, scholen en zorginstellingen.

“Wilt u ook blinkende ramen? Wij vertellen u graag alles over het regelmatig wassen van uw ramen: zowel binnen als buiten. Onze klanten krijgen vaste glazenwassers aangewezen, die op een vooraf aangekondigd moment komen. Zo staat u nooit voor verrassingen. Wij streven naar een veilige en gezonde manier van werken, met als leidraad de risico-inventarisatie en –evaluatie voor de schoonmaak en glazenwasser branche”.

Telescoopbewassing leent zich zeer goed voor hoge gebouwen. Wij gebruiken perfect schoon water dat door het toepassen van osmose techniek ontdaan is van alle onzuiverheden. Zo blijft 100% puur water over. Dit zuivere water neemt alle vuil van ramen en omlijstingen volledig op. Reiniging met telescoopbewassing levert snelheid, effectiviteit en een zeer goede kwaliteit op. Uiteraard is deze manier milieuvriendelijk.

Schoonmaken trappenhuizen

AlcmariA is ook gespecialiseerd in schoonmaakdiensten voor gemeenschappelijke ruimten en trappenhuizen in kantoren en flatgebouwen. Wij zorgen voor de hoogste service en kwaliteit op het gebied van de schoonmaak van appartementencomplexen, trappenhuizen en portieken. Onze schoonmaaksters zijn zorgvuldig geselecteerd, hebben allen ervaring met het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimtes en weten precies wat de bewoners van de appartementencomplexen belangrijk vinden.

Een trappenhuis schoonmaken is één van onze reguliere diensten. Wij werken volgens de SupraTrap methode met de SupraMop. Deze heeft voor u als grote voordeel een optimaal eindresultaat.

Volgens de SupraTrap methode halen de schoonmakers afval weg, bezemen of stofzuigen elke trede, nemen de trapleuningen af en dweilen de trappen met een SupraMop. Uw trappenhuis is daarmee weer optimaal gereinigd.

Professioneel schoonmaken

Wij hebben tevreden klanten uit diverse sectoren, naast het schoonmaken van kantoren zijn wij ook schoonmaak bedrijf voor zorginstellingen, scholen en opleidingsinstituten. Deze bedrijven zijn, dankzij onze professionele en enthousiaste medewerkers, in bijna alle gevallen al jarenlang vaste klant van Alcmaria. Ook in Beverwijk, Wijk aan Zee en omstreken.

Ons team staat klaar
voor uw schone omgeving.

Onze medewerkers zijn beschikbaar voor een eenmalige of incidentele klus of dagelijks schoonmaakonderhoud. Wij leveren kwaliteit en gebruiken de nieuwste middelen en materialen voor het reinigen van werkruimtes. Wij streven altijd naar een prettige en langdurige samenwerking met onze klanten.

Wilt u een offerte aanvragen?
Neem dan contact op via telefoon of e-mail.
Neem contact op met AlcmariA.

Logo AlcmariA

Amethiststraat 9
1812 RP ALKMAAR
Noord-Holland

Voor vragen of informatie over onze diensten.
info@alcmaria.nl of bel 072 564 04 95
ma t/m vr van 09.00 - 17.00

Schoonmaakbedrijf Alcmaria onderschrijft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag voor Schoonmaakbedrijven.

Alle rechten voorbehouden. AlcmariA 2024
Scroll naar boven