Schoonmaken trappenhuizen

Als u de schoonmaak in Noord-Holland wil uitbesteden aan een kwalitatief hoogstaand schoonmaakbedrijf, dan is AlcmariA uit Alkmaar de geschikte partner.

AlcmariA biedt naast regulier schoonmaakonderhoud verschillende vormen specialistische reiniging aan, waaronder de schoonmaak van trappenhuizen en gemeenschappelijke ruimtes in kantoren en flatgebouwen. Wij hebben al jaren verschillende woningcorporaties in ons klantenbestand en maken diverse wooncomplexen in Noord-Holland schoon.

Een trappenhuis schoonmaken is één van onze speciale diensten. Wij werken volgens de SupraTrap methode met de SupraMop. Deze heeft voor u als grote voordeel een optimaal eindresultaat. De SupraMop:

 • neemt zeer snel en effectief losgeweekt én droog vuil op;
 • absorbeert maximaal in vergelijking tot standaard vlakmoppen;
 • doseert heel geleidelijk het in het water opgeloste reinigingsmiddel;
 • Laat een optimaal gereinigd trappenhuis achter.

Hierdoor biedt de SupraTrap methode belangrijke voordelen:

 • De methode is minder belastend voor onze medewerkers en dus arbo verantwoord;
 • Er wordt niet langer met emmers vies water gewerkt;
 • Er zijn minder water en reinigingsmiddelen nodig en is het dus milieuvriendelijk.

Een goede voorbereiding is het halve werk zeggen we bij Alcmaria. Volgens de SupraTrap methode halen de schoonmakers afval weg, bezemen of stofzuigen elke trede, nemen de trapleuningen af en dweilen de trappen met een SupraMop. De schoonmaak trappenhuis is hiermee nu voltooid.

Periodieke schoonmaak van trappenhuizen

Periodieke schoonmaak speelt een belangrijke rol bij het trappenhuizen schoonmaken. AlcmariA biedt verschillende diensten voor beheerders, zoals eigenaren en woningcorporaties van complexen (bijvoorbeeld een winkelcentrum, flatgebouw of openbare ruimte). Ook werken wij in opdracht van verenigingen. Buiten de reguliere schoonmaak kunt u bij ons kwaliteit verwachten glasbewassing, vloeronderhoud en gevelreiniging.

Neem contact op met AlcmariA.

Schoonmaakbedrijf voor Noord-Holland

Bent u op zoek naar een partner voor het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden in Noord-Holland? Dan bent u aan het juiste adres bij schoonmaakbedrijf AlcmariA. De specialistische schoonmaak van zorginstellingen, scholen en bedrijfspanden is ons vakwerk. Onze medewerkers zijn beschikbaar voor regelmatig schoonmaakonderhoud van uw kantoor, zorginstelling, school of bedrijfspand. U kunt de kwaliteit verwachten die hoort bij een familiebedrijf. Wij gebruiken de nieuwste middelen en materialen voor het reinigen van werkruimtes en gemeenschappelijke ruimtes zoals gangen, trapportalen, toiletruimtes en entrees. AlcmariA kenmerkt zich als schoonmaakbedrijf in Noord-Holland door een continue hoge standaard op het gebied van kwaliteit en service. Meer informatie over kantoor schoonmaak en regulier schoonmaakonderhoud vind u hier

 • Toonaangevend schoonmaakwerk
  sinds 1988.
 • Betrokken voorloper innovatief & mileu-
  bewust schoonmaken.
 • Onderhoud en schoonmaak in
  heel Noord-Holland.
 • Snelle reactietijd
  met betrokken
  medewerkers.

Familiebedrijf

Mensgericht ondernemen, klantgericht werken en altijd een persoonlijke benadering zijn kernwaarden van AlcmariA. We gaan samenwerkingsverbanden aan voor de langere termijn. Onze klanten zijn ons erkentelijk voor de hoge kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid van ons schoonmaakbedrijf. In 2013 was AlcmariA het eerste bedrijf in Alkmaar dat het OSB-Keurmerk van de overkoepelende organisatie in de branche interieurreiniging van gebouwen (Schoonmakend Nederland) mocht voeren.

AlcmariA is een echt familiebedrijf en sinds 1988 actief in de branche. Vincent en José Schouten vormen de directie en ook Ruben, de man van José, werkt bij het bedrijf. Het familiegevoel werkt in heel AlcmariA door en wordt gedeeld door onze ervaren en deskundige schoonmakers. Wij houden van goede communicatie en houden ons aan gemaakte afspraken. AlcmariA staat voor:

 • Jarenlang ervaring in toonaangevend schoonmaakwerk
 • Betrokken voorloper innovatief & milieubewust schoonmaken
 • Onderhoud en schoonmaak in heel Noord-Holland
 • Snelle reactietijd met betrokken medewerkers
directie AlcmariA

Schoonmaakwerkzaamheden uitbesteden aan professionals

Als u de schoonmaak in Noord-Holland wilt uitbesteden aan een kwalitatief hoogstaand schoonmaakbedrijf, dan is AlcmariA uit Alkmaar de geschikte partner. Wij zijn gespecialiseerd in reguliere interieurreiniging van gebouwen. AlcmariA biedt naast schoonmaakonderhoud verschillende andere schoonmaakdiensten aan. Zo kunt u uw trappenhuis laten schoonmaken en kunt u bij ons ook algemene ruimtes, tapijtreiniging, glasbewassing, vloeren en sanitair laten reinigen. Alle schoonmaakprojecten voeren wij op een efficiënte en betaalbare manier uit met vaste teams op bestaande en nieuwe projecten. Voor een professioneel schoonmaakbedrijf schakelt u AlcmariA in! Wij zijn actief in heel Noord-Holland, onze schoonmaakteams werken o.a. in Alkmaar, Purmerend, Beverwijk, Heerhugowaard, Zaandam en andere plaatsen. Dankzij ons kunt u efficiënt werken in een schoon gebouw.

Neem contact op, maak direct een afspraak!

Ons team staat klaar
voor uw schone omgeving.

Onze medewerkers zijn beschikbaar voor een eenmalige of incidentele klus of dagelijks schoonmaakonderhoud. Wij leveren kwaliteit en gebruiken de nieuwste middelen en materialen voor het reinigen van werkruimtes. Wij streven altijd naar een prettige en langdurige samenwerking met onze klanten.

Wilt u een offerte aanvragen?
Neem dan contact op via telefoon of e-mail.
Neem contact op met AlcmariA.

Logo AlcmariA

Amethiststraat 9
1812 RP ALKMAAR
Noord-Holland

Voor vragen of informatie over onze diensten.
info@alcmaria.nl of bel 072 564 04 95
ma t/m vr van 09.00 - 17.00

Schoonmaakbedrijf Alcmaria onderschrijft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag voor Schoonmaakbedrijven.

Alle rechten voorbehouden. AlcmariA 2024
Scroll naar boven