Schoonmaakbedrijf Purmerend

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Purmerend? Dan bent u aan het juiste adres bij schoonmaakbedrijf AlcmariA. De zorgvuldige reiniging van zorginstellingen, scholen en bedrijfspanden is ons vakwerk. Onze medewerkers zijn beschikbaar voor periodiek onderhoud van uw kantoor, zorginstelling, school of bedrijfspand.

Wij leveren kwaliteit en gebruiken de nieuwste middelen en materialen voor de grondige schoonmaak van werkruimtes en gemeenschappelijke ruimtes zoals gangen, trapportalen, toiletruimtes en entrees. AlcmariA kenmerkt zich als schoonmaakbedrijf in Purmerend door een continue hoge standaard op het gebied van kwaliteit en service.

Familiebedrijf

Mensgericht ondernemen, klantgericht werken en altijd een persoonlijke benadering zijn kernwaarden van AlcmariA. We gaan samenwerkingsverbanden aan voor de langere termijn. Onze klanten zijn ons erkentelijk voor de kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid van ons schoonmaakbedrijf. In 2013 was AlcmariA het eerste bedrijf in Alkmaar dat het OSB-Keurmerk van de overkoepelende organisatie in de branche interieurreiniging van gebouwen (Schoonmakend Nederland) mocht voeren.
AlcmariA is een echt familiebedrijf en heeft een lange traditie op het gebied van schoonmaak. Vincent en José Schouten vormen de directie en ook Ruben, de man van José, werkt bij het bedrijf. Het familiegevoel werkt in heel AlcmariA door en wordt gedeeld door onze ervaren en deskundige schoonmakers. AlcmariA staat voor:

 • Toonaangevend schoonmaakwerk sinds 1988
 • Betrokken voorloper innovatief & milieubewust schoonmaken
 • Onderhoud en schoonmaak in heel Purmerend
 • Snelle reactietijd met betrokken medewerkers
directie AlcmariA

Schoonmaakwerkzaamheden uitbesteden aan professionals

Als u de schoonmaak in Purmerend wil uitbesteden aan een kwalitatief hoogstaand schoonmaakbedrijf, dan is AlcmariA uit Alkmaar de geschikte partner. Wij zijn gespecialiseerd in reguliere interieurreiniging van gebouwen. AlcmariA biedt naast schoonmaakonderhoud verschillende specialistische schoonmaakdiensten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor tapijt reinigen, glas en gevelreiniging, vloer onderhoud en sanitair. Alle schoonmaakprojecten voeren wij op een efficiënte en betaalbare manier uit met vaste teams op bestaande en nieuwe projecten. Voor een professioneel schoonmaakbedrijf schakelt u AlcmariA in! Wij zijn actief in heel Purmerend, onze schoonmaakteams werken daarnaast o.a. in Alkmaar, Beverwijk, Heerhugowaard, de gemeente Zaanstad en andere plaatsen. Dankzij ons kunt u efficiënt werken in een schoon gebouw.

Reguliere schoonmaak

Onder periodiek onderhoud verstaan we alle dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Stofzuigen, dweilen, het schoonmaken van sanitaire ruimtes en keukens. Het stofvrij maken van meubilair en werkplekken, de standaard schoonmaakwerkzaamheden voor een gemiddeld bedrijf. Maar reguliere schoonmaak is ook maatwerk. Het ene bedrijf is het andere niet. Een winkel of kantoor schoonmaak vraagt om een andere aanpak dan een productiebedrijf. Het uitgangspunt van ons werk is daarom altijd maatwerk op het gebied van schoonmaak. We gaan eerst met u om tafel om te kijken waar uw behoeftes en specifieke wensen liggen. Daarna kunt u een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.

AlcmariA verzorgt ook graag andere facilitaire werkzaamheden voor uw bedrijf. We houden ons naast schoonmaak onder andere bezig met glas en gevelreiniging, specialistisch reinigen van vloeren en tapijt reinigen. Wij leveren daarnaast verschillende schoonmaakmiddelen en –materialen uit het assortiment van Kimberly Clark, Torq en Comtesse. Beide merken voeren het ECO-label. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek.


Neem contact op, maak direct een afspraak als u ons wilt inschakelen!

Neem contact op met AlcmariA.

Vloeronderhoud

Ieder type vloer vraagt om een andere aanpak voor vloerreiniging en vloer onderhoud. AlcmariA schoonmaakbedrijf in Alkmaar heeft de specialistische kennis en ervaring met het periodiek extra reinigen van diverse soorten vloeren in huis.

 • Linoleum vloeren onderhouden wij door middel van strippen van de waslagen of het reinigen met moderne schoonmaakmachines. Na vakkundige reiniging wordt de vloer voorzien van diverse beschermende waslagen voor optimaal behoud van de linoleum vloer.
 • Voor een stenen vloer is naast de dagelijkse reiniging ook een specialistische reiniging nodig om de vloer in topconditie te houden. AlcmariA kan de stenen vloer in uw bedrijfspand met passend vloeronderhoud in perfecte conditie brengen én houden.
 • Met onze methode van tapijt reinigen verwijderen we vlekken, inloopvuil en andere verontreinigingen van uw tapijt. Ook kauwgom verwijderen we zonder daarbij uw tapijt te beschadigen. De droogtijd bij onze gebruikte techniek van reiniging is kort. Tapijtreiniging is ook een vak apart!

 • Toonaangevend schoonmaakwerk
  sinds 1988.
 • Betrokken voorloper innovatief & mileu-
  bewust schoonmaken.
 • Onderhoud en schoonmaak in
  heel Noord-Holland.
 • Snelle reactietijd
  met betrokken
  medewerkers.

Reiniging zorginstellingen

Schoonmaken is een vak en dat geldt zeker voor de zorg. Niet alleen vanwege het grote belang van hygiëne en de bijbehorende protocollen, maar ook omdat de zorg om mensen draait. En juist die specifieke wensen en aspecten spreken ons als familiebedrijf aan. We gebruiken onze kennis van deze sector én onze verbondenheid om het verschil te maken. Onze opdracht is om een positieve impact te hebben op eenieder in de zorg, van opdrachtgevers en hun medewerkers tot en met bewoners, patiënten, cliënten en andere bezoekers. En natuurlijk onze eigen medewerkers. U kunt nu een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.

letter a in sop

Regulier onderhoud scholen

Leerlingen en ouders stellen de totale beleving van een school centraal bij de schoolkeuze. Daarom wilt u als schoolbestuur een schone en gezellige leeromgeving voor een betaalbare prijs. Met AlcmariA heeft u de zekerheid van een professioneel schoonmaakbedrijf en een grondige schoonmaak. Basisscholen, middelbare scholen, ROC’s, hogescholen en andere onderwijsinstellingen kiezen voor onze kwaliteit, continuïteit en doelgerichtheid. Wij zijn al sinds 1988 actief in de branche en hebben een schat aan ervaring in de reguliere en specialistische reiniging van scholen.

AlcmariA levert maatwerk en gaat flexibel om met wisselingen en planningen. Samen stemmen we werkzaamheden af en nemen we waar nodig de regie. Wij helpen u om te schakelen naar een bedrijfseconomische aanpak en adviseren over het efficiënt inrichten van hun  schoonmaakprocessen. Schoonmaken is een vak. Schone scholen behoren ook op efficiënte wijze schoon te blijven. Dit kan door het reguliere schoonmaken goed in te plannen en af te stemmen op de bezetting van een school.

Regulier schoonmaakonderhoud kantoorpanden

Makelaars, accountants, banken, advocaten, reclamebureaus of notarissen: kantoor schoonmaak draagt bij aan het werkplezier en de uitstraling van elke onderneming. Voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening betekent de schoonmaak van kantoren meer dan alleen een schoon gebouw. AlcmariA ondersteunt uw kernactiviteiten en draagt bij aan uw ondernemingsdoelstellingen. Schoonmaak en aanvullende diensten passen bij de indeling en functie van uw huisvesting, werkzaamheden en budget. Met maatwerk, heldere afspraken, persoonlijke en korte communicatielijnen ontzorgen we u en zijn we scherp op een schone werkomgeving. Als u ons wilt inschakelen kunnen we u snel van dienst zijn. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking en een vrijblijvende offerte.

Neem contact op met AlcmariA.

Ons team staat klaar
voor uw schone omgeving.

Onze medewerkers zijn beschikbaar voor een eenmalige of incidentele klus of dagelijks schoonmaakonderhoud. Wij leveren kwaliteit en gebruiken de nieuwste middelen en materialen voor het reinigen van werkruimtes. Wij streven altijd naar een prettige en langdurige samenwerking met onze klanten.

Wilt u een offerte aanvragen?
Neem dan contact op via telefoon of e-mail.
Neem contact op met AlcmariA.

Logo AlcmariA

Amethiststraat 9
1812 RP ALKMAAR
Noord-Holland

Voor vragen of informatie over onze diensten.
info@alcmaria.nl of bel 072 564 04 95
ma t/m vr van 09.00 - 17.00

Schoonmaakbedrijf Alcmaria onderschrijft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag voor Schoonmaakbedrijven.

Alle rechten voorbehouden. AlcmariA 2024
Scroll naar boven