Schoonmaakwerkzaamheden uitbesteden aan professionals

Als u een schoonmaakbedrijf in Zaandam zoekt voor de schoonmaak van uw bedrijfspand, dan is AlcmariA uit Alkmaar de geschikte partner. Wij zijn gespecialiseerd in reguliere interieurreiniging van gebouwen. AlcmariA biedt naast schoonmaakonderhoud verschillende specialistische schoonmaakdiensten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor tapijt reinigen, glas en gevelreiniging, vloeronderhoud en sanitair.

Alle schoonmaakprojecten voeren wij op een efficiënte en betaalbare manier uit met vaste teams op bestaande en nieuwe projecten. Voor een professioneel schoonmaakbedrijf schakelt u AlcmariA in! Wij zijn actief in de regio Zaandam, onze schoonmaakteams werken daarnaast o.a. in Alkmaar, Purmerend, Beverwijk, Heerhugowaard en andere plaatsen in Noord-Holland. Dankzij ons kunt u efficiënt werken in een schoon gebouw.

Familiebedrijf

Mensgericht ondernemen, klantgericht werken en altijd een persoonlijke benadering zijn kernwaarden van AlcmariA. We gaan samenwerkingsverbanden aan voor de langere termijn. Onze klanten zijn ons erkentelijk voor de kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid van ons schoonmaakbedrijf. In 2013 was AlcmariA het eerste bedrijf in Alkmaar dat het OSB-Keurmerk van de overkoepelende organisatie in de branche interieurreiniging van gebouwen (Schoonmakend Nederland) mocht voeren.

 • AlcmariA is een echt familiebedrijf en lang actief in de branche. Vincent en José Schouten vormen de directie en ook Ruben, de man van José, werkt bij het bedrijf. Het familiegevoel werkt in heel AlcmariA door en wordt gedeeld door onze ervaren en deskundige schoonmakers. AlcmariA staat voor:
 • Toonaangevend schoonmaakwerk sinds 1988
 • Betrokken voorloper innovatief & milieubewust schoonmaken
 • Onderhoud en schoonmaak in heel Zaandam
 • Snelle reactietijd met betrokken medewerkers en direct contact
directie AlcmariA

Vloeronderhoud

Ieder type vloer vraagt om een andere aanpak voor vloerreiniging en vloeronderhoud. AlcmariA schoonmaakbedrijf heeft de specialistische kennis en ervaring met het periodiek extra reinigen van diverse soorten vloeren in huis.

 • Linoleum vloeren onderhouden wij door middel van strippen van de waslagen of het reinigen met moderne schoonmaakmachines. Na vakkundige reiniging wordt de vloer voorzien van diverse beschermende waslagen voor optimaal behoud van de linoleum vloer.
 • Voor een stenen vloer is naast de dagelijkse reiniging ook een specialistische reiniging nodig om de vloer in topconditie te houden. AlcmariA kan de stenen vloer in uw bedrijfspand met passend vloeronderhoud in perfecte conditie brengen én houden.
 • Met tapijt reinigen verwijderen we vlekken, inloopvuil en andere verontreinigingen van uw tapijt zonder daarbij uw tapijt te beschadigen. De droogtijd bij onze gebruikte techniek van reiniging is kort. Tapijt reinigen is ook een vak apart! U kunt via dit formulier een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.

Schoonmaken trappenhuizen

AlcmariA is ook gespecialiseerd in schoonmaakdiensten voor gemeenschappelijke ruimten en trappenhuizen in kantoren en flatgebouwen. Wij zorgen, bijvoorbeeld in opdracht van een vereniging van eigenaren voor de hoogste service en kwaliteit op het gebied van de schoonmaak van appartementencomplexen, trappenhuizen en portieken. Onze schoonmaaksters zijn zorgvuldig geselecteerd, hebben allen ervaring met het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimtes en weten precies wat de bewoners van de appartementencomplexen belangrijk vinden.

Een trappenhuis laten reinigen kunt u met gerust hart aan ons uitbesteden. Wij werken volgens de SupraTrap methode met de SupraMop. Deze heeft voor u als grote voordeel een optimaal eindresultaat. De SupraMop

 • neemt zeer snel en effectief losgeweekt én droog vuil op;
 • absorbeert maximaal in vergelijking tot standaard vlakmoppen;
 • doseert heel geleidelijk het in het water opgeloste reinigingsmiddel;
 • laat een optimaal gereinigd trappenhuis achter.

Hierdoor biedt de SupraTrap methode belangrijke voordelen:

 • De methode is minder belastend voor onze medewerkers en dus arbo verantwoord;
 • Er wordt niet langer met emmers vies water gewerkt;
 • Er zijn minder water en reinigingsmiddelen nodig en is het dus milieuvriendelijk.

Volgens de SupraTrap methode halen de schoonmakers afval weg, bezemen of stofzuigen elke trede, nemen de trapleuningen af en dweilen de trappen met een SupraMop.

 • Uw trappenhuis is daarmee weer optimaal gereinigd. Een brandschoon resultaat!

Periodieke schoonmaak speelt een belangrijke rol in het onderhoud van trappenhuizen. AlcmariA biedt verschillende diensten voor een vereniging van eigenaren of beheerders van woon- of winkelcomplexen. Buiten de reguliere schoonmaak kunt u bij ons schoonmaakbedrijf in Zaandam terecht voor glas en gevelreiniging en vloeronderhoud.

Reiniging zorginstellingen

Reiniging in de zorg is op het gebied van schoonmaak een vak apart. Niet alleen vanwege het grote belang van hygiëne en de bijbehorende protocollen, maar ook omdat de zorg om mensen draait. En juist die aspecten spreken ons als familiebedrijf aan. We gebruiken onze kennis van deze sector én onze verbondenheid om ervoor te zorgen dat iedereen in een schone omgeving kan werken en verblijven. Onze opdracht is om een positieve impact te hebben op eenieder in de zorg, van opdrachtgevers en hun medewerkers tot en met bewoners, patiënten, cliënten en andere bezoekers. En natuurlijk onze eigen medewerkers.

 • Toonaangevend schoonmaakwerk
  sinds 1988.
 • Betrokken voorloper innovatief & mileu-
  bewust schoonmaken.
 • Onderhoud en schoonmaak in
  heel Noord-Holland.
 • Snelle reactietijd
  met betrokken
  medewerkers.

Regulier schoonmaakonderhoud kantoorpanden

Makelaars, accountants, banken, advocaten, reclamebureaus of notarissen: kantoor schoonmaak draagt bij aan het werkplezier en de uitstraling van elke onderneming. Voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening betekent de schoonmaak van kantoren meer dan alleen een schoon gebouw. AlcmariA ondersteunt uw kernactiviteiten en draagt bij aan uw ondernemingsdoelstellingen. Schoonmaak en aanvullende diensten passen bij de indeling en functie van uw huisvesting, werkzaamheden en budget. Met maatwerk, heldere afspraken, persoonlijke en korte communicatielijnen ontzorgen we u en zijn we scherp op een schone werkomgeving. Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van schoonmaak? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking en een vrijblijvende offerte.

Neem contact op met AlcmariA.

Reguliere schoonmaak

Onder reguliere schoonmaak verstaan we alle dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Stofzuigen, dweilen, het schoonmaken van sanitaire ruimtes en keukens. Het stofvrij maken van meubilair en werkplekken, de standaard schoonmaakwerkzaamheden voor een gemiddeld bedrijf. Maar reguliere schoonmaak is ook maatwerk. Het ene bedrijf is het andere niet. Een winkel of kantoor schoonmaak vraagt om een andere aanpak dan een productiebedrijf. Het uitgangspunt van ons werk is daarom altijd maatwerk. We gaan eerst met u om tafel om te kijken waar uw behoeftes liggen en u kunt ons daarna gerust uw bedrijfspand laten reinigen. U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via dit formulier.

AlcmariA verzorgt ook graag andere facilitaire werkzaamheden voor uw bedrijf. We houden ons naast schoonmaak onder andere bezig met glasbewassing, specialistisch reinigen van vloeren en tapijt reinigen. Wij leveren daarnaast verschillende schoonmaakmiddelen en –materialen uit het assortiment van Kimberly Clark, Torq en Comtesse. Beide merken voeren het ECO-label. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek. Neem contact op, maak direct een afspraak!

Ons team staat klaar
voor uw schone omgeving.

Onze medewerkers zijn beschikbaar voor een eenmalige of incidentele klus of dagelijks schoonmaakonderhoud. Wij leveren kwaliteit en gebruiken de nieuwste middelen en materialen voor het reinigen van werkruimtes. Wij streven altijd naar een prettige en langdurige samenwerking met onze klanten.

Wilt u een offerte aanvragen?
Neem dan contact op via telefoon of e-mail.
Neem contact op met AlcmariA.

Logo AlcmariA

Amethiststraat 9
1812 RP ALKMAAR
Noord-Holland

Voor vragen of informatie over onze diensten.
info@alcmaria.nl of bel 072 564 04 95
ma t/m vr van 09.00 - 17.00

Schoonmaakbedrijf Alcmaria onderschrijft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag voor Schoonmaakbedrijven.

Alle rechten voorbehouden. AlcmariA 2024
Scroll naar boven