Professioneel Schoonmaakbedrijf

Als u de schoonmaak van uw bedrijfspand wilt uitbesteden aan een kwalitatief hoogstaand schoonmaakbedrijf, dan bent u bij AlcmariA uit Alkmaar aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in reguliere interieurreiniging van gebouwen en bieden naast schoonmaakonderhoud verschillende specialistische schoonmaakdiensten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor tapijtreiniging, glasbewassing, vloeronderhoud en sanitair.

Alle schoonmaakprojecten voeren wij op een efficiënte en betaalbare manier uit met vaste teams op bestaande en nieuwe projecten. Voor een professioneel schoonmaakbedrijf schakelt u AlcmariA in! Wij zijn actief in heel Noord-Holland, onze professionele schoonmakers werken o.a. in Alkmaar, Purmerend, Beverwijk, Heerhugowaard, Zaandam en andere plaatsen. Dankzij ons kunt u efficiënt werken in een schoon gebouw.

Reguliere schoonmaak

Onder reguliere schoonmaak verstaan we alle dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Stofzuigen, dweilen, het schoonmaken van sanitaire ruimtes en keukens. Het stofvrij maken van meubilair en werkplekken, de standaard schoonmaakwerkzaamheden voor een gemiddeld bedrijf. Maar grondige schoonmaak is ook maatwerk. Het ene bedrijf is het andere niet. Een winkel of kantoor schoonmaak vraagt om een andere aanpak dan een productiebedrijf. Het uitgangspunt van ons werk is daarom altijd maatwerk. We gaan eerst met u om tafel om te kijken waar uw behoeftes liggen.

 • AlcmariA verzorgt ook graag andere facilitaire werkzaamheden voor uw bedrijf. Onze professionele schoonmakers houden zich naast algemene schoonmaak onder andere bezig met glasbewassing, specialistisch reinigen van vloeren en tapijtreiniging. Wij leveren daarnaast verschillende schoonmaakmiddelen en –materialen uit het assortiment van Kimberly Clark, Torq en Comtesse. Beide merken voeren het ECO-label. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek.
 • Neem contact op, maak direct een afspraak en vraag om een vrijblijvende offerte!

Reiniging zorginstellingen

Reiniging in de zorg is een vak apart. Niet alleen vanwege het grote belang van hygiëne en de bijbehorende protocollen, maar ook omdat de zorg om mensen draait. En juist die aspecten spreken ons als familiebedrijf aan. We gebruiken onze kennis van deze sector én onze verbondenheid om het verschil te maken. Onze opdracht is om een positieve impact te hebben op eenieder in de zorg, van opdrachtgevers en hun medewerkers tot en met bewoners, patiënten, cliënten en andere bezoekers. En natuurlijk onze eigen medewerkers.

Regulier onderhoud scholen

Leerlingen en ouders stellen de totale beleving van een school centraal bij de schoolkeuze. Daarom wilt u als schoolbestuur een schone en gezellige leeromgeving voor een betaalbare prijs. Met AlcmariA heeft u de zekerheid van een professioneel schoonmaakbedrijf. Basisscholen, middelbare scholen, ROC’s, hogescholen en andere onderwijsinstellingen kiezen voor onze kwaliteit, continuïteit en doelgerichtheid. Wij zijn al sinds 1988 actief in de branche en hebben ruime ervaring in de regulier en specialistische reiniging van scholen. Een school schoonmaken is maatwerk en vereist flexibiliteit met wisselingen en planningen. Samen stemmen we werkzaamheden af en nemen we waar nodig de regie. Wij helpen u om te schakelen naar een bedrijfseconomische aanpak en adviseren over het efficiënt inrichten van hun schoonmaakprocessen. Schone scholen behoren ook op efficiënte wijze schoon te blijven. Dit kan door de professionele schoonmaak goed in te plannen en af te stemmen op de bezetting van een school.

Regulier schoonmaakonderhoud kantoorpanden

Makelaars, accountants, banken, advocaten, reclamebureaus of notarissen: kantoor schoonmaak draagt bij aan het werkplezier en de uitstraling van elke onderneming. Voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening betekent de schoonmaak van kantoren meer dan alleen een schoon gebouw. AlcmariA ondersteunt uw kernactiviteiten en draagt bij aan uw ondernemingsdoelstellingen. laten schoonmaken en aanvullende diensten passen bij de indeling en functie van uw huisvesting, werkzaamheden en budget. Met maatwerk, heldere afspraken, persoonlijke en korte communicatielijnen ontzorgen we u en zijn we scherp op een schone werkomgeving. Wilt u een schoonmaakbedrijf inhuren? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking en een vrijblijvende offerte.

 

 • Toonaangevend schoonmaakwerk
  sinds 1988.
 • Betrokken voorloper innovatief & mileu-
  bewust schoonmaken.
 • Onderhoud en schoonmaak in
  heel Noord-Holland.
 • Snelle reactietijd
  met betrokken
  medewerkers.

Vloeronderhoud

Ieder type vloer vraagt om een andere aanpak voor vloerreiniging en vloeronderhoud. AlcmariA schoonmaakbedrijf in Alkmaar heeft de specialistische kennis en ervaring met het periodiek extra reinigen van diverse soorten vloeren in huis.

 • Linoleum vloeren onderhouden wij door middel van strippen van de waslagen of het reinigen met moderne schoonmaakmachines. Na een vakkundig grondige reiniging wordt de vloer voorzien van diverse beschermende waslagen voor optimaal behoud van de linoleum vloer.
 • Voor een stenen vloer is naast de dagelijkse schoonmaak ook een specialistische reiniging nodig om de vloer in topconditie te houden. AlcmariA kan de stenen vloer in uw bedrijfspand met passend vloeronderhoud in perfecte conditie brengen én houden.
 • Met onze tapijtreiniging verwijderen we vlekken, inloopvuil en andere verontreinigingen van uw tapijt zonder daarbij uw tapijt te beschadigen. De droogtijd bij onze gebruikte techniek van reiniging is kort. Tapijtreiniging is ook een vak apart!

Glasbewassing

 • AlcmariA schoonmaakbedrijf gebruikt telescoopbewassing voor het schoonmaken van ramen aan de buitenkant van o.a. kantoorgebouwen, scholen en zorginstellingen.

Telescoopbewassing leent zich zeer goed voor hoge gebouwen. Wij gebruiken perfect schoon water dat door het toepassen van osmose techniek ontdaan is van alle onzuiverheden. Zo blijft 100% puur water over. Dit zuivere water neemt alle vuil van ramen en omlijstingen volledig op. Reiniging met telescoopbewassing levert snelheid, effectiviteit en een zeer goede kwaliteit op. Uiteraard is deze manier milieuvriendelijk.

Neem contact op met AlcmariA.

Schoonmaken trappenhuizen

AlcmariA is ook gespecialiseerd in schoonmaakdiensten voor gemeenschappelijke ruimten en trappenhuizen in kantoren en flatgebouwen. Wij zorgen voor de hoogste service en kwaliteit op het gebied van de schoonmaak van appartementencomplexen, trappenhuizen en portieken. Onze schoonmaaksters zijn zorgvuldig geselecteerd, hebben allen ervaring met het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimtes en weten precies wat de bewoners van de appartementencomplexen belangrijk vinden.

Een trappenhuis laten schoonmaken is één van onze reguliere diensten. Wij werken volgens de SupraTrap methode met de SupraMop. Deze heeft voor u als grote voordeel een optimaal eindresultaat. Volgens de SupraTrap methode halen de schoonmakers afval weg, bezemen of stofzuigen elke trede, nemen de trapleuningen af en dweilen de trappen met een SupraMop. U bent verzekerd van een professionele schoonmaak van uw trappenhuis. Periodieke schoonmaak speelt een belangrijke rol in het onderhoud van trappenhuizen. AlcmariA biedt verschillende diensten voor beheerders van complexen (bijvoorbeeld een winkelcentrum of openbare ruimte). Buiten de reguliere schoonmaak kunt u bij ons schoonmaakbedrijf terecht voor glasbewassing, vloeronderhoud en gevelreiniging.

Familiebedrijf

Mensgericht ondernemen, klantgericht werken en altijd een persoonlijke benadering zijn kernwaarden van AlcmariA. We gaan samenwerkingsverbanden aan voor de langere termijn. Onze klanten zijn ons erkentelijk voor de kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid van ons schoonmaakbedrijf. In 2013 was AlcmariA het eerste bedrijf in Alkmaar dat het OSB-Keurmerk van de overkoepelende organisatie in de branche interieurreiniging van gebouwen (Schoonmakend Nederland) mocht voeren.

AlcmariA is een echt familiebedrijf en lang actief in de branche. Vincent en José Schouten vormen de directie en ook Ruben, de man van José, werkt bij het bedrijf. Het familiegevoel werkt in heel AlcmariA door en wordt gedeeld door onze ervaren en deskundige schoonmakers. AlcmariA staat voor:

 • Toonaangevend schoonmaakwerk sinds 1988
 • Betrokken voorloper innovatief & milieubewust schoonmaken
 • Onderhoud en schoonmaak in heel Noord-Holland
 • Snelle reactietijd met betrokken medewerkers
directie AlcmariA

Ons team staat klaar
voor uw schone omgeving.

Onze medewerkers zijn beschikbaar voor een eenmalige of incidentele klus of dagelijks schoonmaakonderhoud. Wij leveren kwaliteit en gebruiken de nieuwste middelen en materialen voor het reinigen van werkruimtes. Wij streven altijd naar een prettige en langdurige samenwerking met onze klanten.

Wilt u een offerte aanvragen?
Neem dan contact op via telefoon of e-mail.
Neem contact op met AlcmariA.

Logo AlcmariA

Amethiststraat 9
1812 RP ALKMAAR
Noord-Holland

Voor vragen of informatie over onze diensten.
info@alcmaria.nl of bel 072 564 04 95
ma t/m vr van 09.00 - 17.00

Schoonmaakbedrijf Alcmaria onderschrijft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag voor Schoonmaakbedrijven.

Sluiten

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt

Alle rechten voorbehouden. AlcmariA 2023
Scroll naar boven