Schoonmaak vacatures Purmerend

Op zoek naar een leuke schoonmaak baan in Purmerend? Heb je een passie voor schoonmaken en ben je op zoek bent naar nieuwe vacatures in Purmerend en omgeving, dan ben je bij AlcmariA op de juiste plek.

Wij bieden verschillende vacatures in Purmerend aan. Of je nu op zoek bent naar een fulltime baan, parttime overdag wilt werken, of een bijbaan als schoonmaker zoekt, er zijn mogelijkheden voor jou. Als schoonmaak medewerker bij ons kun je tot wel €13,87 euro bruto per uur verdienen, afhankelijk van de uren per week die je werkt.

In onze schoonmaak vacatures in Purmerend, zoeken we naar allround medewerkers die klaar zijn om te helpen in verschillende settings. Onze teams werken in kantoren, scholen, zorginstellingen en andere locaties, waarbij ze een cruciale rol spelen in het onderhouden van een schone, veilige omgeving.

 

Welkom namens je nieuwe collegas
Doorgroei mogelijkheden

Bij het zoeken naar vacatures, let op de veelzijdige schoonmaak vacatures in Purmerend die we aanbieden. Ongeacht je ervaring of achtergrond, er zijn mogelijkheden voor iedereen. Of je nu je carrière wilt beginnen in schoonmaak in Purmerend, of je bent een ervaren professional die een nieuwe uitdaging zoekt, we hebben mogelijkheden voor jou.

Bij ons, geloven we dat het belangrijk is om jezelf te ontwikkelen. Daarom bieden we training en ondersteuning om je te helpen groeien in je rol. Ongeacht of je op zoek bent naar een fulltime baan, parttime wilt werken overdag, of zoekt naar een bijbaan als schoonmaker, we staan klaar om je te ondersteunen.

Klaar om te solliciteren op een van onze schoonmaak vacatures in Purmerend?

Bekijk onze vacatures, solliciteer vandaag nog en word onderdeel van ons team. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Doe de test!

Ben ik geschikt als schoonmaker?

Doe de test en kijk of jij geschikt ben als schoonmaker.

Ben je op zoek naar een nieuwe baan?

Wat gebeurt er als ik een baan krijg bij AlcmariA?

 • Solliciteer makkelijk binnen 1 minuut.
 • We nodigen je uit op kantoor of op locatie.
 • Samen een goede werkplek zoeken en werktijden.
 • Je wordt ingewerkt door ervaren collega.
 • Schoonmaakdiploma halen.

  Lees meer...
 • Dankbaar + salaris!

  Solliciteer
  in 1 minuut
Alle rechten voorbehouden. AlcmariA 2024
Scroll naar boven