Schoonmaak vacatures Zaandam

Zoek je een leuke schoonmaak baan in Zaandam?

Als je er klaar voor bent om je handen uit de mouwen te steken en een nieuwe uitdaging aan te gaan, dan ben je bij AlcmariA aan het juiste adres.

Onze schoonmaak vacatures in Zaandam zijn divers en uitdagend. Of je nu op zoek bent naar een fulltime baan, parttime overdag wilt werken, of enkele uren per week beschikbaar bent, we hebben mogelijkheden die bij jou passen. Als schoonmaak medewerker in ons team, speel je een cruciale rol in het onderhouden van een schone en veilige omgeving voor iedereen.

Wij bieden nieuwe vacatures aan, zowel parttime vacatures als fulltime vacatures, en we zijn op zoek naar mensen die klaar zijn om hun carrière in de schoonmaak naar een hoger niveau te tillen.

 

Welkom namens je nieuwe collegas
Doorgroei mogelijkheden

Misschien begin je je week als schoonmaak medewerker en eindig je de week als teamleider, want bij ons is er ruimte voor groei en ontwikkeling.

Bij het zoeken van vacatures, let op de verscheidenheid van schoonmaak vacatures in Zaandam die we beschikbaar hebben. Onze vacatures in Zaandam bieden je de mogelijkheid om te werken in verschillende settings, van kantoren tot scholen en zorginstellingen.

Dus, of je nu een parttime baan zoekt voor overdag, een fulltime baan om je carrière te lanceren, of gewoon enkele uren per week wilt werken, bekijk onze schoonmaak vacatures in Zaandam. Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van een team dat streeft naar een schonere, veiligere omgeving in Zaandam. We kijken uit naar je sollicitatie!

Doe de test!

Ben ik geschikt als schoonmaker?

Doe de test en kijk of jij geschikt ben als schoonmaker.

Ben je op zoek naar een nieuwe baan?

Wat gebeurt er als ik een baan krijg bij AlcmariA?

 • Solliciteer makkelijk binnen 1 minuut.
 • We nodigen je uit op kantoor of op locatie.
 • Samen een goede werkplek zoeken en werktijden.
 • Je wordt ingewerkt door ervaren collega.
 • Schoonmaakdiploma halen.

  Lees meer...
 • Dankbaar + salaris!

  Solliciteer
  in 1 minuut
Alle rechten voorbehouden. AlcmariA 2024
Scroll naar boven