1. Onze financiële en personele administratie is op orde

Met onze NEN4400-1-certificering (SNA-norm) bent u maximaal beschermd tegen ketenaansprakelijkheid. Deze certificering wordt geadviseerd door de Nederlandse Arbeidsinspectie (NLA) en is vereist voor het voeren van het keurmerk. Wij dragen belasting en premies correct af en onze werknemers mogen in Nederland werken.

 

Logo Keurmerk Schoon RGB

2. Wij passen de cao schoonmaak toe

We houden ons aan de afspraken uit de cao voor de schoonmaak- en glazenwassersbranche. We betalen onze medewerkers een goed loon (20% boven wettelijk minimum), zorgen voor een reële werkdruk en goede arbeidsvoorwaarden (o.a. 26 vrije dagen bij 38 uur, eindejaarsuitkering, pensioenopbouw en Eerder Stoppen met Werken-regeling).

 

3. AlcmariA investeert in de vakbekwaamheid van de medewerkers

Onze schoonmaakcollega’s zijn opgeleid voor het schoonmaakvak of krijgen na indiensttreding de Vakopleiding Schoonmaak aangeboden. Wij bieden onze schoonmakers daarnaast uiteenlopende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden om horizontaal of verticaal door te groeien.

 

4. Wij voeren de schoonmaakwerkzaamheden volgens afspraak uit

Wij hebben periodiek contact met u over de schoonmaak van uw bedrijf en komen onze schoonmaakwerkzaamheden volgens afspraak na.

 

5. Wij hebben de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend

Met de Code Verantwoordelijk Marktgedrag dragen we bij aan duurzame marktwerking (kwaliteit boven prijs). De code legt o.a. vast dat bij inkoop de kwaliteit van het schoonmaakwerk en goede arbeidsomstandigheden leidend zijn. Wij dragen zo bij aan een duurzame marktwerking en u loopt minder risico op ketenaansprakelijkheid bij aanbestedingen volgens de Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI) in plaats van op laagste prijs.

 

6. Wij hebben de juiste verzekeringen

Dus geen gedoe bij schade. Mocht een schoonmaakmedewerker schade bij uw bedrijf veroorzaken, dan regelt de opzichtverzekering dat AlcmariA schoonmaakbedrijf verzekerd is voor vergoeding van deze schade. 

 

7. Jaarlijkse keuring 

Minimaal één keer per jaar wordt AlmariA getoetst op alle bovenstaande onderdelen door een onafhankelijke keuringsinstantie.

 

Ons team staat klaar
voor uw schone omgeving.

Onze medewerkers zijn beschikbaar voor een eenmalige of incidentele klus of dagelijks schoonmaakonderhoud. Wij leveren kwaliteit en gebruiken de nieuwste middelen en materialen voor het reinigen van werkruimtes. Wij streven altijd naar een prettige en langdurige samenwerking met onze klanten.

Wilt u een offerte aanvragen?
Neem dan contact op via telefoon of e-mail.
Neem contact op met AlcmariA.

Logo AlcmariA

Amethiststraat 9
1812 RP ALKMAAR
Noord-Holland

Voor vragen of informatie over onze diensten.
info@alcmaria.nl of bel 072 564 04 95
ma t/m vr van 09.00 - 17.00

Schoonmaakbedrijf Alcmaria onderschrijft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag voor Schoonmaakbedrijven.

Alle rechten voorbehouden. AlcmariA 2024
Scroll naar boven